Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2011 00:12 - Синът на Иван Иванов - голямата любов на Радина Кърджилова
Автор: dentaler Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 11047 Коментари: 9 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg






image  

Радина Кърджилова намира голямата си любов. Двамата ще имат къща, деца и куче. Тя ще стане актриса, той ще я режисира. Или поне такива са плановете им. Разменят си годежни халки в палатка на брега на морето преди 3 години. Момчето е високо, синеоко и красиво досущ като любимеца от “Всичко е любов” Иван Иванов.

Приликата изобщо не е случайна. Защото Стефан, който стана известен като рапъра Wosh MC, е син на големия ни актьор, в когото бяха влюбени цяло поколение момичета.

Радина среща Стефан още докато учат в гимназията. Малки са, но вече имат любовни трепети. Запознава ги тяхна обща приятелка. И двамата й се обаждат поотделно, но с една и съща молба: “Влюбвам се. Кога ще ни срещнеш отново!” Виждат се няколко пъти в квартала, преди да станат гаджета. И така цели 8 години, почти цял брак, които обаче и за двамата минават неусетно като един дъх. Миналото лято пътищата им се разминават.

Тогава тя отива на море с колегата си от “Стъклен дом” Явор Бахаров и там среща Калин, с когото обаче са заедно само няколко месеца. Сега Радина преживява бурна връзка с Деян Донков. Двамата не казват какво точно се случва между тях, но демонстрират чувствата си, като се целуват по светски събития.

Как ще се развият отношенията им, само времето ще покаже. Но Стефан още помни страстите, които бушуват у него и у бившата му годеница Радето, както я нарича галено. “Бяхме още тийнейджъри. С нея се чувствах много щастлив.

Имахме много мечти”, разказва той. Дори й посвещава парче. “Съкровище, обичам те, няма да те дам за нищо на света. Когато не си до мен, искам да се изпаря, да ме няма”, пее в него.

Нищо че в текста Стефан е толкова категоричен и прям, всъщност във връзката им не е такъв. Той е с 2 години по-голям от актрисата и се държи като по-зрял. Но е страшно романтичен. Радина още си спомня за колажа със снимки, който й подарява. В рамка са подредени фотоси на двамата като малки, после като тийнейджъри и отдолу как се целуват. Посредата има собственоръчно изрязано сърце от него, на което пише “Обичам те”.

Отношенията им наистина са диви. Караници по телефона, скандали по заведения и силна ревност. Обаче много се обичат. Толкова, че решават да си купят халки. Вземат ги от подлеза на ЦУМ в София. Отиват на море, където в една палатка си разменят пръстените и се вричат във вярност.

Изнасят се на квартира. Живеят в малък апартамент в кв. Стрелбище цяла година. Е, явно актрисата не е типичната домакиня.

“Ами, готви! Тя изобщо не може да изпържи едно яйце”, казва от личен опит Стефан. Затова той стои до печката и прави толкова вкусни манджи, че Радина всеки път си облизва пръстите.

Изобщо животът с нея е песен. С изключение на едно. Никога не си затваря пастата за зъби. Преди хич не му е било смешно, но сега си спомня с умиление за лошия навик на актрисата.

Както казва той - приличали на истинско семейство. Често отскачат на гости във вилата му в панагюрското село Оборище. Там сега прекарва голяма част от времето си баща му Иван.

Впрочем майката и бащата на Кърджилова одобряват избраника на дъщеря си. В същото време актрисата Петя Силянова и Иван Иванов, родителите на Стефан, също харесват Радето. Сигурно чисто професионално виждат, че е много талантлива и че скоро ще стане звезда. Но вероятно точно това е причината двамата да се разделят.

“Може би не сме заедно заради нейната известност”, казва откровено 27-годишното момче. Но едва ли фактор за това са любовните сцени на актрисата в “Стъклен дом”. По-скоро заради всички ангажименти около сериала и все по-малкото време, което прекарват заедно. Така постепенно и естествено се случва и раздялата им. Двамата дори не помнят точния ден. Да, сбогуват се, но не по италиански.

Напротив, остават близки приятели и до днес. Толкова са привързани един към друг, че напоследък са постоянно заедно. Когато Радина не е на снимачната площадка за новия сезон на лентата, все е със Стефан. В четвъртък двамата прекараха целия следобед заедно в парка на Народния театър.

В понеделник актрисата беше цял ден на гости в новата му квартира.

Откакто не са гаджета, той се премести под наем в голяма къща в Бояна. В нея Стефан организира прекрасни барбекюта и купони. Сигурно Радина ходи и да си похапва, тъй като не я бива много в кухнята. Но също пият кафе и си говорят с бившето гадже, както едно време. Освен това тя използва големия двор за разходки и на кучето си. Черният чистокръвен лабрадор живее при нея вече месец. Казва се Аксел Дуду. Има тъмносини очи почти като на Стефан. Тя иска да направи кучето си умен и красив мъж. Отглежда го заедно с най-добрата си приятелка, с която живеят на квартира. Но очевидно предпочита да го разхожда в двора на бившето гадже.

Не за друго, а защото там Аксел има другарче. Това е новото куче на Стефан. То живее там от 2 седмици. Интересното е, че животинчето е намерено от Би Риъл от “Сайпръс хил”. Групата дойде в България за несъстоялия се впоследствие фестивал “Елевейшън” в Разлог. Лошото време провали концерта на американците и на другите групи от програмата. За да запълни времето, част от екипа на събитието организира посещение на музикантите до един от манастирите в местността.

Там въпросното кученце ляга в краката на Би Риъл. Рапърът е толкова умилен, че го взема. Но не може да го отнесе със себе си, защото му предстоят други участия. Затова моли организаторите да не го захвърлят, а да се грижат за него. Така Стефан, който по това време също е на “Елевейшън”, се сдобива с малкото кафяво кутре. Момиченце е, но го кръщава на друг член от “Сайпръс хил” - Сен Дог. Двете много си играят. “Но Аксел е по-голям, а моето само скимти.”

Нищо против домашния любимец няма и съквартирантът на Стефан - рапъра Филип Петров, по-известен като Неги от ФАРС. Той се справял по-добре в кухнята от Радина. Двамата си готвят пиле с картофи, но май по-често си поръчват храна по телефона. Както обича да казва Стефан - живеят си точно като големите звезди от Ем Ти Ви. Не защото разполагат с цял гараж от автомобили, а затова, че в къщата им имазвукозаписно студио. Кабината се намира на втория етаж. “Събуждам се, а в другата стая има оборудване, с което мога да направя перфектния запис. Имаме китари, дръм машина.” (Това е електронно устройство, което имитира барабани и други ударни инструменти - б. а.)

Що се отнася до творчеството му, актьорът Иван Иванов и съпругата му не са много очаровани от песните на сина си.

Като всички добри родители, те го подкрепят и не му се месят. Често си пускат някои от парчетата му и го питат: “Ти няма ли да ни поканиш на някое твое участие?” Той съвсем сериозно им отговаря, че ако отидат, ще се откажат от него. “Дават коментари. Но перфектно знаят, че това, което пея в песните, не съм аз.”

И затова му повтарят да се насочи към нещопо-сериозно. Впрочем за Стефан музиката е повече хоби и забавление и осъзнава, че не е виртуоз в това изкуство. Иначе вече 3 години работи като ефирен оператор в Би Ти Ви. Зарежда плейлисти, качва материали, спира любимите сериали и шоупрограми за реклами. Освен това пише сценарии за клипове. Вече има няколко и ги трупа в една тетрадка. Убеден е, че един ден ще ги реализира.

Няма как с такива родители да не се поддаде и на киното. Затова учи режисура в Нов български университет. До дипломирането го дели само един изпит - при известната режисьорка Мариана Евстатиева. По думите му никога не се е възползвал от известността на баща си. И това личи от студентската книжка. На един много труден изпит Стефан не чете докрай лекциите и записките си. Съвсем заслужено получава тройка. Някой от колегите му споменава на преподавателката кой точно е баща му. “Защо не ми каза, че си син на Иван Иванов? Каква е тази тройка, сега какво да правя”, притеснила се учителката. Той обаче не иска по-специално отношение и затова настоял да не го изпитват повторно, за да си повиши резултата.

Детството му не се различава много от това на другите му приятели. Единственото по-особено нещо е, че вкъщи му ходят на гости хора, които ги дават и по телевизията. Явно това не се е променило оттогава. Сега го посещава често Радина Кърджилова, едно време - известните актьори Любен Чаталов и Ивайло Герасков.

Като малък често се прибира вкъщи с много дълъг списък с имена. Все женски. На съученичките си и най-вече на техните майки. Всички искат само едно - автограф от секссимвола Иван Иванов. Той се отнася към задачата много сериозно. Преди да напише нещо специално на листа, иска да разбере за всяка дама от списъка каква е, откъде е, какви оценки изкарва и т.н.

Още от малък Стефан много се гордее с татко си. Всичките му филми е гледал по 100 пъти, знае репликите наизуст. Сега всички му повтарят, че е копие на баща си. Но той не приема тези изказвания сериозно. “С него не мога да се сравнявам. Той за мен е космосът.”

В момента големият актьор си почива в семейната къща в Оборище. Гледа много филми, чете книги и коси тревата. Съпругата му Петя Силянова репетира в театър “София”. Всеки свободен уикенд тримата се събират във вилата. Скоро Стефан ще изненада баща си с голям басейн за двора.

ЗА НИЩО НА СВЕТА

Това е песента, която Стефан посвещава на Радина

Това е песен за истинската любов

Тази песен е за теб, съкровище.

Вече съм влюбен, откакто ядох сладолед,

не, не, не, от много по-отдавна влюбен съм в теб.

Съкровище, обичам те, няма да те дам за нищо на света.

Когато не си до мен, искам да се изпаря, да ме няма.

Любовта ми се носи в небето, към теб лети.

Обичам те безумно, моля те, обичай ме и ти.

Вече съм влюбен, откакто ядох сладолед,

не, не, не, от много по-отдавна влюбен съм в теб.

Годеж с Радина

Стефан и Радина си разменят сребърни халки на брега на морето преди 3 години. Двамата се разделят година след това.

Голи снимки

Синът на Иван Иванов е момчето до Радина на прословутата фотосесия, която изтече в интернет миналата година. Техен приятел ги пуска само за 10 мин в сайт за споделяне на снимки. Но недоброжелатели ги вземат оттам и ги пускат в мрежата. Стефан казва, че баща му знае за това, но до ден днешен не го е питал нищо.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=956988
 




Гласувай:
28



1. flintul - Красавица.
08.08.2011 10:45
Невероятна мадама е Радина.
цитирай
2. hrizantemova - Баща му е легенда. Интересно ми беше ...
08.08.2011 12:04
Баща му е легенда. Интересно ми беше да го прочета.
Поздрави!
цитирай
3. анонимен - Не можела да готви,
08.08.2011 17:27
няма и цици, безлична е... Заеби я! Добре, че се е отървал така лесно.
цитирай
4. dentaler - 1. flintul - Красавица.
08.08.2011 20:08
flintul написа:
Невероятна мадама е Радина.

Съгласен съм.
цитирай
5. dentaler - Баща му е легенда. Интересно ми беше ...
08.08.2011 20:08
hrizantemova написа:
Баща му е легенда. Интересно ми беше да го прочета.
Поздрави!

Най-голямата легенда. Заедно с Данаилов.
цитирай
6. dentaler - 3. анонимен - Не можела да готви,
08.08.2011 20:09
анонимен написа:
няма и цици, безлична е... Заеби я! Добре, че се е отървал така лесно.

Това е нормално срещано при творческите натури. Готвенето имам предвид. Но си има други достойнства.
цитирай
7. tutankhamon661 - Хубаво момиче е. Преди време някой ...
08.08.2011 22:02
Хубаво момиче е.
Преди време някой беше пуснал нейни голи снимки, но май са ги свалили.
цитирай
8. анонимен - не разбирам
09.08.2011 19:31
аз пък не разбирам какво толкова и харесвате на тая Радина, колкова по-хубави момичета има
цитирай
9. kozmetikazajeni - http://cochesnuevo.blogspot.com/
12.08.2011 00:16
http://cochesnuevo.blogspot.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dentaler
Категория: Политика
Прочетен: 130257
Постинги: 31
Коментари: 100
Гласове: 791
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031